post 68 - Avatar

Assalamualaikum :)

Hai hai hai . haa . Ini adalah entry pertama untuk tahun 2012 . Wahhh . cepat betul masa berlalu kan . Dah tua rupanya Cik Kembang ni haa . huhu . Eh haaa . Korang pernah tengok tak gambar ni ?



#ni gambar ori sebelum jadi avatar tu :)

haaa , gambar Cik Kembang versi avatar . Mesti pernah kan sebab baru je Cik Kembang letak gambar ni kat entry Cik Kembang yang lepas lepas lepas . Gambar ni adik kawan Cik Kembang yang editkan . Okay . Baru baru ni Cik Kembang tukar lah Default Picture Cik Kembang kat facebook dengan gambar ni . Saje je kan sempena tahun baru ni . Hew hew hew . Haaa , macam macam orang cakap , ada takut sampai nak lari lah , sakit jantung lah , suruh tukar lah . HAHA . kelakar dorang ni sebenar nya . Dan yang Cik Kembang rasa soalan paling kelakarr ialah , ' Arikal Razali , seriously kau manusia ? ' hahaha , soalan dia buat Cik Kembang gelak tahap gaban laa . haha . Patutlah lambat nak confirmkan Cik Kembang , rupanya dia takut Cik Kembang ni alien . HAHAHA . Ni yang dia post kat page KakiLike


Tak nampak apa dia tulis ? Klik la :)

Ahaha , sumpah soalan mamat ni paling kelakar sejak masuk tahun baru ni . Gua rasa nak gelak tonggeng tonggeng je macam binatang kat bawah ni . MUAHAHAHAHA

Okay then ini adalah apa yang orang orang lain cakap yang sempat Cik Kembang printscreen . Huhu









Haa , si aina sposen ni paling siot . Hantu dia kata . Demmm . Hahaha



Okay lah , agaknyaa , apa pulak dorang semua akan cakap if Cik Kembang letak gambar bawah ni pulak ? huhu


Done , Assalamualaikum :)

6 0 Si pengomen yang comel :):

Ku Azhar said...

style2 :)

Arikal Razali said...

@Ku Azhar ehee , masheh :D thansk melawat blog Cik Kembang :)

ilie said...

hahaha lwak laaaa. hahahaha :D

Arikal Razali said...

@ilie kah kah kah :D

Nurul Ainaa said...

asal screen shot..haha segan segan! *tutup muka* btw ini style! (:

Arikal Razali said...

@Nurul Ainaa kah kah kah , tu laaa . kata kite hantu lagi . kan dah kena . hahaha :D