post 77 - Everything is Done!

Assalamualaikum :)

Hey hey, dipetang yang hening, Cik Kembang sedang berfacebook dan berblogging sambil makan mihun PAMA perasa tomyam. Perghh. Memang feel. Tapi hilang feel bila Cik Kembang rasa mihun tu tersangat lah tawar sebab terlebih air. Okay, sila kesiankan Cik Kembang >.<


Okay, haaa. sebenarnya tak nak merepek panjang pun. Kepada readers readers, sudah sudah lah korang kutuk Cik Kembang pasal entry Cik Kembang tentang lagu tu. Adoi. Sedihhh! Pendapat je pun. Bukan benci. Hew hew.

Petikan di atas hanya iklan. tutup cerita, tak payah bising dah. Sakit telinga dengar dan sakit mata nak membaca. Entry kali ni just nak hebahkan yang benda benda berat yang selama ni terpahat dihati, tergantung di jantung, tertempek dimuka, tercongok diotak, semua dah habis dan selesai. Alhamdulillah syukur :')


First, pasal project. Woahh. Project apakah. Haaa. Mini Project OOP lah. Hadoii. Kerana project ni lah Cik Kembang dengan ahli ahli group senget senget kepala nak siap kan. Nampak macam senang masa belajar, berlagak, takbur, riak, madam tanya boleh buat ke tidak, jawab dengan penuh yakin mesti boleh. Haaa, sekali bila kena buat, ternganga sekor sekor. Hoho. Cannot go, cannot go! Nasib lah, ada jejaka Malaya sorang ni kan. Hew hew hew, beliau la yang tolong kitorang siapkan coding yang buatkan separuh daripada jiwa kitorang pergi. Hoho!

And final, segala siap, dan dah dihantar, tinggal nak present je lagi! Awhh.

-----------------------------------------------------------------------



#okayy, nampak tak aku jadi panel 4. Hehe. 

Second, forum HPE. Wah wah wah, hati riang bila outline semua dah siap hantar, berapa kali aku taip, berapa kali aku hantar dan berapa kali jugaklah kena reject. Woahh, awesomeeee. Thanks kat madam yang tak jemu jemu baca outline yang memang broken English. Alamakk! hehe. Sayang madam ganas ganas. Selesai outline dah hantar, tiba pulak masa betul betul nak buat forum tu. Okay, serious tangan kaki muka semua sejuk teketaq ketaq. hoho. Yang lagi tak tahan tu kan, semata mata kerana forum ni Cik Kembang pergi kelas dengan bermake up dan berwedges. Goshhh >.<' lama tak jadi bapok macam tu. Tetiba terjadi pulak harini. Hoho.

#okay, beginilah muka bapok tersebut. Haha. 




#After forum's. Nampak tak muka bahagia kat situ. Hehe :D
from left, BAM BAM, IN IN, ALIF, YA YA, Cik Kembang :)

Okay, lepas dah habis semua, adalah tangkap gambar dengan classmate CC101, section 14. Heee. Even masa mula mula masuk dulu semua tak ngam kan. Hang kutuk , aku kutuk hang. But now, we're SECTION FOURTEEN :)










:')

Done, Assalamualaikum :)

2 0 Si pengomen yang comel :):

shiema sufian said...

Shiema pon suka makan PAMA, tapi tak pernah makan lagi lah yg tomyam. Apepun, lawaaaa gmbr (:

Arikal Razali said...

@shiema sufian, hehe, tak pernah lg? tomyam tak sedap sgt lah awak. huhu. thanks btw :D