post 64 - Contest I'm Just Beautiful ME By Aimie Diyanna

Assalamualaikum :)

Hai , haaa . tengok tajuk . Wah wah , Cik KEmbang join contest . Yeaaa , lama gila kot rasanya Cik Kembang tak join contest . Hew hew hew , almaklumlah , Cik Kembang join tapi tak pernah menang punn . Halamakk , dah nampak sangat muka tak mendatangkan nasib yang baik . Huhu . So jom lah join reramai contest Cik Adik Manis Aimie Diyanna :) Hadiah dia menarik gila kot , boleh terbuntang binti terbeliak mata gegirl gegirl yang comel comel kann . Hihi


Nak join ? Klik Sini dan Sini :)

Okay ni syarat syarat yang harus dipatuhi untuk join contest ni :)
  1. Mesti mempunyai Blog dan Facebook
  2. Mesti menjadi Follower Blog Aimie Diyanna
  3. Mesti like Fanpage --> Aimie Diyanna <-- dan --> Latest Design <-- dan --> Hidayah Salle <- dan --> Pumpkins Butik <-- dan --> CoolShoppe Lens  <-- dan --> Fashionist Paradise <--(Mesti like/add Kerana kami adalah sponsor untuk hadiah kalian yaa)
  4. Nyatakan nama Facebook and Id Follower di ruangan comment bersama link entry contest korang if korang dah join nanti. Ia sebagai bukti korang ikut syarat je pun..
Dan ini pulak adalah cara cara nak join contest ni :) #wajib dituruti okay 
  1. Buat satu entry di blog korang yang bertajuk  "Contest I'm just beautiful ME By Aimie Diyanna"
  2. Letakkan gambar korang yang korang rasa paling cantik/comel/cute dan yang sewaktu dengannya lah. Tak kesah pun berapa gambar. Dan ceritakan kenapa korang memilih gambar tu dan apa kenangan yang ada pada gambar tu.
  3. Buat 1 @ 2 perenggan dengan ayat atau apapun yang kreatif tentang Blog aku ni. (Bagus  atau tak bagus atau cantik atau buruk atau apa apapun pasal blog aku)
  4. Letakkan Banner aku yang di atas tu pada entry contest(wajib) dan sidebar Blog korang(tak wajib).
  5. LINK kan Banner/entry tersebut ke sini.
  6. Tag 3 orang sahabat Blogger anda dan pastikan mereka join jugak. haha
  7. Bila dah publish entry tu, teruss tinggalkan link entry korang tu dekat ruangan komen ni bagi memudahkan aku kenal dan pasti siapa yang dah join.
  8. Pemenang akan umumkan berdasarkan entry yang kreatif , simple dan memenuhi syarat seperti di atas :) dan pemilihan pemenang dan pemberian hadiah adalah muktamad.
TARIKH TUTUP :  15 January 2012

Okay , so ini lah gambar Cik Kembang yang Cik Kembang rasa comel . Rasa jelah . Ahaha , perasannya >.<


Haa , nah Cik Aimie Diyanna . Besar punye gambar Cik Kembang bagi kat awak . Huhu . Okay , Cik Kembang , pilih gambar ni sebab err sebab err sebab Cik Kembang nampak sangat comel dalam gambar ni . Hohoho , Cik Kembang memang suka puji diri sendiri ibarat masuk bakul angkat sendiri . Haha . Okay , ini Cik Kembang yang original , gambar ni tak touch up langsung so gambar ni memang tak penah masuk hospital photoshop or hospital ptotoscape or even hospital pixlr-o-matic dan gambar ni hanya nampak putih sebab lighting kat dewan kuliah tu memang sangat ohsemm . Ekceli masa ni ada presentation then sebelum lecturer masuk kena lah snap sana sini dulu kan untuk mengurangkan rasa cemas dalam hati . Haha .

Okay , haa . Tentang blog Cik Aimie Diyanna ? Urmm . Ekceli Cik Kembang baru sangat tahu tentang blogger yang manis binti comel binti cun ni . Sebab  , err sebab err sebab apa ehh . Sebab Cik Kembang baru jumpa kat dashboard tadi . Huhu . Okay then Cik Kembang bukak blog awak then Cik Kembang tengok side bar awak The Writer . Wahh , ada gambar sekali , wahhh . lawanya anak Pakcik Rosli ni . Hew hew . #Eh Cik Aimie , bulu mata tambahan tu sangat sesuai dengan muka awak . ngeh ngeh . Dan dan tadi ada tengok pic Cik Aimie dekat fanpage , awhh . AWAK LAWA AIMIE DIYANNA :) Okay done :)

Okay , dan Cik Kembang tag :

Assalamualaikum :)

4 0 Si pengomen yang comel :):

Cik Strawberry said...

thnks for the tag, by the way comel je pic kat atas tu.so nice =,=

jum singgah ;p

LATEST ENTRY : Wang Kertas Malaysia Yang Baru Bewarna Warni

Arikal Razali said...

@Cik Strawberry :) okay dya

cik violet said...

Goodluck ! :)


Jom join GA plak di blog farhah88.blogspot.com :)

Arikal Razali said...

@cik violet ahaa , insyaAllah :)