post 53 - SEGMEN LULU CALDINA - Jom Tambah Followers

Assalamualaikum :)

Heyy , lama rasanya Cik Kembang tak join mana mana contest or segmen kan . Hihi . Tiba tiba tadi Cik Kembang tengok dashbord ternampak satu segmen ni kat Blog Wanny. Woahh , tajuk dia gempak . Apa lagi lah kan , nafsu pun bermulaa . muahaha ! Terus Cik Kembang buat post pasal ni . Hehe . Klik sini , ada benda menarik :)




Okayy , segmen ni tak banyak undang undang yang susah , semua simple je . Kalau nak jon korang cuma perlu ikut tatacara LULU CALDINA ni je .


1 . Ambik header kat atas , letak dalam entri beserta linkkan ke entri ini , dengan tajuk "JOM TAMBAH FOLLOWER" 
2 . Dalam entri tu, nak tulis apa pun boleh , paling penting , ceritalah kenapa korang join segmen ni , kan 
3 . Dah siap , hantar link entri tu kat ruangan komen dalam entri ni 
4 . Tarikh tutup ahad ni 11 (11.12.11) menjelang tengah malam .

Okay , tujuan  Cik Kembang nak join segmen ni adalah keranaaaa Cik Kembang nak tambah kengkawan dalam kalangan bloggers . Lepas ni boleh lah sama sama kita kongsi kongsi cerita kan . Cik Kembang tak sabar nak tambahkan followers Cik Kembang yang comel comel dan kacak kacak tuu :)

Jom lah join ramai ramai , sama sama kita tambahkan followers .

Klik sini sikit untuk bantu pelajaran Cik Kembang :)

Assalamualaikum :)

31 0 Si pengomen yang comel :):

DeritaMerindu_se said...

MACAM best..tapihehehe but lawak la dengar bahasakan diri as "cik kembang" ..heheheh.:P
very cute

DeritaMerindu_se said...

MACAM best..tapihehehe but lawak la dengar bahasakan diri as "cik kembang" ..heheheh.:P
very cute

DeritaMerindu_se said...

MACAM best..tapihehehe but lawak la dengar bahasakan diri as "cik kembang" ..heheheh.:P
very cute

Arikal Razali said...

Ahaha , jom lah join . boleh tambah kawan kan :)

ahaha , dah biasalah bhasa kan diri dgn Cik Kembang tu :D kite dah lama tau nama tu comel . ahaksss !

Yasmin ♥ said...

GudLuck :)

kepunyaan kuh ;]] said...

join..
meh la follw sma..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Nurrul Amiera said...

blh k.long join :)

Arikal Razali said...

Jom lah kak long :)

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil..

nice blog...Kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil 8349...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/12/segmen-lulu-pages-jom-tambah-follower.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam,

singgah dari segmen yang sama...salam kenal ye :)

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

kis said...

sama segmen

http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

follow2...

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 & Nuffnang Niena sekali ye.. x pksa pn)

Marina said...

marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

secret Ash said...

Sya follow Awk :)

http://secretash.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-by-lulu.html

Arikal Razali said...

@secret Ash Terima kasih , follow awak jugak :)

Syieda™ said...

syieda datang dari blog akak Lulu... jom ke blog syieda =.= rajin-rajin la ke blog syieda ye? -.- salam kenalan...

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Arikal Razali said...

@Syieda™ Saya dah folllow awak :)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

LaLa said...

dari segmen yg sama, folo kamu :))
jom singgah blog Lala...

http://fazieyla.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

gmiDOTstudent09 said...

singgah sini dr segmen yg sama
visit me at
http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Arikal Razali said...

@Ajeyy Rawk Haa okay insyaAllah , jap lg saya hit awak balik :D

Arikal Razali said...

@LaLa Okay , saya follow awak jgak >.<

Arikal Razali said...

@gmiDOTstudent09 Ahha , okay :D sama sama melawat :)

deen azmee said...

as-salam..

singgah dari segmen lulu caldina..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen yg same... Dah follow awak...
Mari singgah blog saye plak... diharapkan dapatlah follow sekali ye... tq
http://ana-adni-collection.blogspot.com

Arikal Razali said...

@deen azmee haa , terima kasih sudi singgah :)

Arikal Razali said...

@Ana Adni Collection haa okay , sy follow kejap lg :) terima kasih follow sy :)

! AYIES ZAIMA ! said...

follow sini
balas kembali ok? (^___^)

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

ღ Sis Aieda ღ said...

done follow u :)

singgah dari segmen lulu

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..kalau sudi,jom singgah blog iza..:D