post 51 - Result

Assalamualaikum :D

Now Playing - Stereo Heart

Hai hai hai , hee . Cik kembang rasa Cik Kembang tak nak cakap panjang panjang kot dalam entry ni . Cukup lah kalau Cik Kembang kata yang Cik Kembang rasa bersyukur ke hadrat Illahi . Syukur alhamdulillah yang tak terhingga sampai airmata Cik kembang menitik :') Tapi kenapa ye Cik Kembang happy sangat ni ? hehe . malu pulak nak cakap , tapi memang Ya Allah , bersyukur sangat sangat :)


Tak nampak ? Guna kanta yee :)

Haa , sebab kan benda kat atas ni lah Cik kembang rasa happy sangat . Even tak dapat semua A , tapi Alhamdulillah berkat usaha Cik Kembang and doa ibu ayah cik Kembang . And nak tahu tak , masa jawab exam ni , Cik Kembang rasa tenang setenangnya :)

Ibu Cik Kembang selalu hantar message bila Cik Kembang dah nak masuk dewan . Ibu cakap , "Kaa , buat exam elok elok , jangan gelojoh . Baca doa . Ibu doakan ika dapat jawab dengan tenang and doa ibu sentiasa mengiringi ika" Ya Allah , setiap kali baca message ibu ni memang airmata Cik kembang bergenang je haa . Oh ibu , ika tak dapat nak bagitau ibu betapa ika rasa bersyukur sangat . Maybe Allah dah makbulkan doa ibu sampai Cik Kembang boleh jawab dengan tenang tanpa ada sikit pun masalah .

Doa seorang wanita lebih makbul daripada seorang lelaki kerana sifat penyayang yang lebih kuat daripada lelaki. Ketika ditanya kepada Rasulullah akan hal tersebut, jawab baginda, “Ibu lebih penyayang daripada bapa dan doa orang yang penyayang tidak akan sia-sia”.

Masa tengok result tu tadi ibu ayah teliti and ibu cakap , "Terima kasih ika , tak sangka pandai jugak anak ibu ni " hehe ibu terus cium Cik Kembang . Aww , nak menangis sebenarnya , tapi control lagi sebab malu lahh nak nangis depan ibu ayah . Nanti maunye berbulan bulan kena perli . Hehe .


Alhamdulillah again , thank you Allah :')


Haa , ditambahkan pulak dengan kata kata Mira ni memang buat hati Cik Kembang semakin luruh . Hee . Masa baca apa yang Mira bagi ni , serious airmata terus berderai . Fuhh ! Hati Cik Kembang terjentik hiba . Acewahhh !

Okay done . Entry yang pendek , Assalamualaikum :)

10 0 Si pengomen yang comel :):

Nurrul Amiera said...

taniah :)

Arikal Razali said...

Masheh kak long :)

Dekcik said...

tahniah ..dekcik blom tahu result agy..mudah2an ok lah..

Bie Kucing said...

Wah pandainya Ika.. mesti happy kan? :) teruskan berusaha ye!

The Real Nurna Azrin (^_^)v said...

congrate

Arikal Razali said...

@dekcik , yeke ? hee . kite doakan awk dpt result yg cemerlang :)

@Bie , hee , mestilah happy kan , insyaAllah kite akn terus berusaha :)

@Nurna , Thanks :)

Homestay4u D'IPOH PERAK said...

tahniah dari penyimpan kertas :)
saya pun dah 2 sem dekan.. but sem 3 baru je result kuar beberapa hari lalu..xtau la..dapat ape..sebab ..kami xder sistem on9.. hek3..

Arikal Razali said...

peyimpan kertas ? knp lain jee . huhu . btw , thanks . and insyaAllah awk dpt dekan lagi :)

aimi nadia said...

wahh , TAHNIAH ;D follow here ^^V

Arikal Razali said...

@aimi , hehe , thanks :)